Published: 12 April 2017

  • Client - G F Tomlinson, Derby
  • Value - £32,000
  • Date - April 2017
  • Contract - Landscaping and fencing to provide a garden area

The garden that we constructed provides a welcome retreat for the customers at the new £1 million 'Joint Services' Dales Centre in Sneinton, Nottingham.

The open plan building maintains a Police administration facility on the first floor whilst the ground floor replaces the old Bakersfield and Sneinton libraries with a more modern and adaptable facility providing improved computer access and equipment, including free wi-fi and a café. There is a dedicated under- fives children's area and it offers opportunities for a greater range of activities and events for all ages.

This was a very compact site and access was restricted to small plant and wheelbarrows at times. The Garden was completed on time and has received many compliments from the Client and visitors to the Dales Centre.

Tags:

There are no tags specified for this casestudy item

Share this case study

 
Close